ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2021

ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2021

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

 

Θερινό φεστιβάλ στο Νεοχώρι του Βοσπόρου

(22 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου)

 

Δημοσιεύτηκε στο τεύχος 209 – 210. Τυπώθηκε στις 18 Αυγούστου 2021

Η Εφοροεπιτροπή του Ι.Ν. Παναγίας Κουμαριώτισσας και η συντονιστική επιτροπή «ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2021» διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά, με αφορμή την ετήσια πανήγυρη του Ι.Ναού, τις καθιερωμένες πλέον θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ένα φεστιβάλ προσανατολισμένο στην ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού και της σύγχρονης παρουσίας της ιστορικής Κοινότητάς μας στην Κωνσταντινούπολη.

 

Όλες κι όλοι μας, για δεύτερο συνεχόμενο έτος, δοκιμαζόμαστε από την πανδημία του κορωνοϊού. Τα μόνα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αντίξοες συνθήκες είναι η επιστήμη και η αλληλεγγύη.

Κι αν για την επιστήμη αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών, στην αλληλεγγύη πρέπει εμείς οι ίδιοι να δραστηριοποιηθούμε και να επιβεβαιώσουμε την αξία της κοινότητας των ανθρώπων.

 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο επενδύουμε στον πολιτισμό, που διαχρονικά αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας κι επαφής με τον συνάνθρωπο.

Δίνουμε και φέτος το παρών μέσα από ένα πρόγραμμα τριών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα στον ολάνθιστο αυλόγυρο της Παναγίας Κουμαριώτισσας και θα ακολουθούν όλες τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών για την προστασία από τη μετάδοση του COVID-19 (αποστάσεις ασφαλείας, χρήση μάσκας και απολύμανση των χεριών).

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους στον πολιτιστικό θεσμό της Κοινότητάς μας.

 

Εκ της Εφοροεπιτροπής και της Συντονιστικής Επιτροπής “ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2021” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

– Κυριακή, 22 Αυγούστου, Μουσική Παράσταση, ώρα 19:00

«Ένας Ρωμιός συνθέτης – Ζαχαρίας ο Χανεντές» Münip Utandı: σολίστ, Ασινέθ Φωτεινή Κοκκάλα: κανονάκι, Tuğçe Albayrak: νέι, Fahrettin Yarkın: κρουστά, Χρήστος Ψωμιάδης: πολίτικη λύρα, Νίκος Παπαγεωργίου: τανμπούρ

 

– Σάββατο, 28 Αυγούστου, Μουσική Παράσταση, ώρα 18:30

«Hasretin İki Yakası – Η Νοσταλγία των Δύο Ακτών»

Χορωδία Ιδρύματος Ανταλλαγέντων Συνθήκης Λωζάννης, Διεύθυνση: Garip Mansuroğlu

 

– Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, Συζήτηση, ώρα 18:30

«Οι προκλήσεις, οι μετασχηματισμοί και οι νέες προοπτικές των εκδόσεων στον 21ο αι: Το παράδειγμα του Ιστού, του Aras και του Gözlem». Συντονιστής Αν. Καθηγητής Δρ Erkan Saka Ομιλητές Φώτης Μπενλίσοϊ, Ιστός Lora Sarı, Aras Gila Erbeş, Gözlem

Κοινοποίηση με:
Βαθμολογία άρθρου

anatoli-@otenet.gr

Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.